4.4
156 Reviews
google
Angela Arts
9 mei, 2022

Weekend toilet verstopt. Vandaag keurig geholpen door Rashid en Herman. Eindelijk het probleem opgelost. Dankjewel.

google
Wilco Hu
26 maart, 2022

Zaterdagochtend gebeld, en tegen de middag al aanwezig. Probleemafvoer snel gevonden en opgelost.

google
Lambertine de Vries
16 februari, 2022

Ik had een verstopping bij de gootsteen. Jos belde me netjes een kwartier van te voren zodat ik op tijd thuis was. Goede service, en goed advies! Alles weer netjes achter gelaten. Heel blij mee. Lambertine Groningen.

google
Sybrich Kampen
25 januari, 2022
google
Jan Krom
14 juli, 2021

Probleem opgelost en voorzien van goed advies.

google
lilian tilmans
2 november, 2020
google
Jasper Haverkort
13 oktober, 2020
google
Jens Simonsen
23 juli, 2020

They came fast and solved my clogged drain. Price was good and exactly as agreed on over the phone. Will defiantly use them again.

google
Michiel Wijn
11 juli, 2020

Verstopping snel verholpen!

Altijd fantastisch werk. 100% aanbevolen

google
Marjan de Goede
7 juli, 2020

Prima geholpen door MMA Ontstoppingsbedrijf, vriendelijk te woord gestaan, goede uitleg gegeven en het euvel opgelost. Een hardnekkige verstopping is voor 8 jaar verholpen. ??

Hele snelle en goede service. Aanrader.

google
Roos
22 juni, 2020

Binnen een half uur op locatie. Probleem verholpen en vriendelijke service!

google
Eveline Houmes
17 juni, 2020

Sinds gisteravond liep de toilet niet goed door. Vandaag gebeld en binnen een half uur stonden jullie al voor onze deur om te helpen. Super fijn dat dit zo snel was en dat het probleem verholpen is!

google
Thom Jacobsen
16 juni, 2020

Top service en snel ook!

google
Niel Smith
16 juni, 2020

Kwam snel langs en wist een ingewikkelde verstopping vakkundig op te lossen.

google
Esmee Lechner
15 juni, 2020

Snel en vakkundig onze verstopping opgelost. Goede prijs en vriendelijke service, probleem was binnen een half uur opgelost. Bedankt!

google
Johan Dudink
14 juni, 2020

Super loodgieter, reageert snel. Prima prijs. Zeker aan te beleven en betrouwbaar!

google
Lukas van Schaik
8 juni, 2020

Super snel en nettjes voor een nette prijs

Supergoede en snelle service! Vriendelijke en professionele mannen! Echte aanrader :)

google
Leon Noordanus
8 juni, 2020
google
Daisy Reijm
8 juni, 2020

De mannen weten waar ze over praten geven goed advies. En nemen je zorgen weg. Eventuele opties doorgenomen en goede kwaliteit service en werkzaamheden.

google
Bart Vemer
5 juni, 2020
google
Adriaan Siliakus
5 juni, 2020

Snelle en vakkundige service!

google
vidit jaiswal
12 mei, 2020

Dont use them. They would increase your problem.

google
Stephanie Daal
26 maart, 2020

Rachid heeft ons erg snel en goed geholpen,ik ben erg blij met het resultaat en raad dit bedrijf dan ook aan als u verstoppingen heeft.

google
De Heer BV
16 maart, 2020

Super goede service en goede prijs voor het werk!

google
Christa Munter
12 maart, 2020
google
Arjan Sollewijn Gelpke
19 februari, 2020

Professionele en snelle service. En dat voor een hele schappelijke prijs. Kan MMA van harte aanbevelen.

google
Miriam Veenstra
19 februari, 2020

Snel geholpen, verstopping verholpen. Goede service! Erg tevreden!

google
David Halverstad
17 februari, 2020

Ik werd snel en vriendelijk geholpen. Ondanks drukte werd er goed werk geleverd. Problemen waren opgelost binnen 2 uur.

google
Roger van Kesteren
15 februari, 2020

Afvoer keuken verstopt, opgelost echter na drie dagen opnieuw problemen, op zaterdag onder garantie opgelost. Prima informatie over de mogelijkheden bij nieuwe problemen, we hopen dat dat niet nodig is. Prima bedrijf dat snel reageert, ook als het op garantie gedaan moet worden.

google
Felicia de Jong
11 februari, 2020

Verstopping in het hele huis ontdekt vanochtend, gelijk gebeld en binnen een paar uur was hij er al. Verstopping bleek op het gemeente deel te liggen. Hij heeft dit super fijn opgepakt en op koste van de gemeente dit gelijk verholpen. Tevens laten zien hoe wij dit de volgende keer zelf kunnen controleren, zodat we weten waar de verstopping zit. Heel fijn! Zelf daarna er voor gekozen nog een camera inspectie te laten doen om er zeker van te zijn dat alles verder goed. Blij dat wij weer gewoon kunnen douchen vanavond! Super tevreden en wij bellen zeker weer als het ooit weer nodig blijkt!

google
Sandra T
6 februari, 2020

Betrof verstopping gootsteen/vaatwasser. Ik belde MMA maar de telefoon werd tot twee maal toe niet beantwoord. Dat vind ik voor verbetering vatbaar . Er werd wel terug gebeld. De afspraak voor de volgende dag bleek niet haalbaar vanwege een klus op een ander adres die uitliep.Maar daar heb ik begrip voor. Vandaag naar tevredenheid verholpen. Vriendelijk en alles werd goed uitgelegd. Klein nadeel was dat er extra kosten bijkwamen omdat er een camera geplaatst moest worden om te controleren of ontstopping succesvol was. Maar voordeel daarvan is dat er garantie op het werk zit. Kortom, best tevreden!

google
Mostafa Zbat
5 februari, 2020

Hij was binnen 30 min aanwezig en kon mij gelijk helpen met mijn verstopte wc hij was binnen 5 klaar en rekende 87,50 af incl.voorrijden en geen spoed kosten ik ben er blij meer ?

google
Bulus Kursunlu
5 februari, 2020

Rachid Ghazil een fijne mens in omgang. Het is een ideaal bedrijf voor al je opstoppingen. Zeer snelle service! Kortom je bent snel van je verstopping af. De prijs kwaliteit verhouding is goed. Ik heb €87,50 betaald voor een halfuur incl. voorrij kosten. Hij heeft een gave riool machine en een camera met zender. Hij grijpt nooit mis. Binnen de half uur heeft hij mij verholpen van mijn verstopping. Al met al blij met zijn service!

google
Daisy Beusekom
15 januari, 2020

Top bedrijf goede service iedereen aan te raden!!!

google
Bram Bastiaans
28 oktober, 2019

Waardeloze ervaring. Is geen echt bedrijf. Organisator schakelt zzp-ers in voor de klus. Niet te vertrouwen, eigenaar Rhachid Ghazil heeft eigen bedrijf 5 sterren gegeven! Komt er een 'loodgieter’ bij je thuis vanwege lekkage, zegt hij dat hij geen materialen bij zich heeft. "Repareert" uiteindelijk de lekkage zodanig dat er een echte loodgieter nodig is om het probleem te verhelpen. En dit voor belachelijk hoge prijzen. Als je vervolgens verhaal wilt halen bij de heer Ghazil, dan is hij niet te beroerd om je te bedreigen!

google
Stephan Topelen
9 juli, 2019

Paniekje in de keuken. Binnen 20 minuten aanwezig en binnen het uur verholpen met professionele apparatuur, heldere uitleg over werkwijze en kosten. Super opgelost. Aanrader!!

google
Johan Schilder
15 maart, 2019

Zondagochtend met een keuken vol water. De afvoer verstopt dus direct gebeld naar deze loodgieter in Hoofddorp. Al snel de verstopping opgelost, zodat een deel van de keuken weer kon worden gebruikt. En daarna ook de afvoer gemaakt zodat we probleemloos verder konden. Deze man is professioneel, gaat een uitdaging niet uit de weg en laat je niet met de problemen zitten. De kosten (moet je voorstellen op een zondag) werden op basis van het reguliere tarief berekend. Mocht ik ooit weer een grote en wat mooiere klus hebben, dan weet ik je te vinden. Nogmaals bedankt!

google
Natasja Wijnrox
6 februari, 2019

Open over de kosten, snelle service (8 uur gebeld, half 11 geholpen), beleefd. Volgende keer bel ik ze weer maar hoop dat dat niet snel nodig zal zijn!

google
Loes van der Klaauw
3 februari, 2019

MMA kwam snel en heeft de ontstopping opgelost. Prima!

google
Anthony Paardekooper
29 januari, 2019

Super service en super snel!!! Heel blij!!!

google
C. Pellikaan
13 januari, 2019

Top! Goed opgelost!

google
Danish Sury
12 januari, 2019

Professional and price was as displayed on the website. A+ rating

google
SD S
11 december, 2018

Good service with guarantee. Always responsive and respectful. I can only recommend.

google
patricia eikeboom
4 december, 2018

Maandag avond plotseling een verstopping in de badkamer. Het bad kan niet leeg lopen, water komt via een putje die midden in de badkamer zit, er weer uit. Het was een beetje paniek. Ik ken mma maar ik wist niet dat ze 24 uur per dag beschikbaar zijn. Ik heb rond 19 u gebeld en binnen 2 uur ben ik geholpen. Het ging prima.

google
Anoniem Anoniem
29 november, 2018

Ik zou iedereen absoluut willen afraden om dit bedrijf in te schakelen. Een aantal weken geleden heb ik contact opgenomen met dit bedrijf om een verstopping in de riolering te verhelpen. Tijdens de klus werd alle informatie over het probleem met veel gevoel voor drama gepresenteerd. Na een aantal uren werk kreeg ik een niet-gespecificeerde rekening van ongeveer 400 euro die ik direct moest betalen. Minder dan een maand later keerde de verstopping terug. Dit keer heb ik de tijd genomen om een bedrijf te kiezen met een goede reputatie. Wat bleek: De riolering was onder de woning door deze heren niet afgesloten, waardoor een deel van de rotzooi de kruipruimte in is gestroomd. Bovendien bleek dat er meerdere soorten ‘brokstukken’ los in de riolering lagen. MMA vond het blijkbaar niet de moeite deze te verwijderen (+/- een halve meter per stuk), wellicht omdat dit vereiste dat ze de kruipruimte in zouden moeten, wat de verstopping veroorzaakte. Oftewel: Er is 400 euro in rekening gebracht, zonder het probleem echt te verhelpen (en zelfs te verergeren, gezien de lekkage in de kruipruimte). Inmiddels heb ik meerdere bedrijven gesproken: MMA schijnt hier bekend om te staan. De betere loodgietersbedrijven worden met enige regelmaat gebeld om het slechte werk dat MMA heeft geleverd te repareren. Uiteindelijk ben je dus stukken duurder uit. Ik hoop dat anderen baat hebben bij deze review en niet dezelfde fout maken.

google
Viviane Arakaki
28 november, 2018

The plumber is very friendly and when I needed the guarantee after 2 months they helped me without a cost.

google
Alfred Horstman
28 november, 2018

Perfect snel opgelost.

google
Tikky Koot
28 november, 2018

Hij heeft het probleem snel gevonden en opgelost

google
Pavel Perestoronin
18 juni, 2018

Not a real 24/7 service.

google
Hilly Er
12 april, 2018

Verstopping in de keuken. Ze waren in het begin snel en duidelijk en vriendelijk. maar om goed bij de verstopping te komen moesten ze een gat boren in een van de leidingen en omdat ze hier niet het juiste gereedschap voor hadden, zouden ze nog terug komen. Heel lang gewacht, uiteindelijk zelf maar gaan bellen want het begon te stinken. Hij zou terugbellen om afspraak te maken. Niets meer gehoord dus ik weer gebeld. Hij begon gelijk over kosten en dat het wel geld zou kosten. Ik had hem al bijna 400 euro betaald, boort een gat en komt nooit meer terug. En voor dat gat die hij niet meer kon dichten moest ik nog meer geld betalen. Meneer kon wel snel een bedrag uitrekenen op een calculator (was duidelijk hoorbaar!) maar afspraak maken kon niet want hij was aan het rijden??!! Hij zou terugbellen voor de zoveelste keer en tot op heden nog steeds geen belletje! Heeeel slecht! Maak je klus gewoon af dan was het opgelost. Nu ligt er een plas water in mijn kruipruimte en stinkt het in huis. Jullie worden bedankt oplichters!!!

Na een eerste ontstoppingspoging, bleek het euvel niet verholpen na verloop van enkele weken. Slechts een klein telefoontje en een collega van MMA kwam onverwijld langs en heeft, ondanks dat het een moeilijk ontstoppingsprobleem betrof, met inzet en grote vriendelijkheid het probleem weten op telossen. Ook nadien even schoon maken en zelfs de vloeren dweilen waren deel van de uitstekende service. Daarom een aanrader voor een ieder met (moeilijke) verstoppingen!

google
Marco Albestini
28 maart, 2018

Oplichters 1ste klas met woeker prijzen absoluut niet via deze bedrijf je ontstopping regelen.

google
Annika Gorter
16 maart, 2018
google
Marcel van Trier
13 februari, 2018

Zeer snelle service. Binnen een half uur aan huis. Direct gefixt. Aanrader!

google
Just Abdes
12 februari, 2018

Goed, snel en betrouwbaar! Zaterdag gebeld en binnen 2 uurtjes stonden 2 vaklieden voor de deur. Vriendelijk en vakkundig een zware verstopping verholpen wat 25 meter buiten mijn woning plaatsvond. MMA adviseerde om de gemeentelijke calamiteitendienst erbij te betrekken om zo de schuldvraag vast te stellen. Wat prijs betreft is MMA scherp en duidelijk... kortom een top bedrijf!

google
rik rik
22 november, 2017

Zijn onbetrouwbaar en leveren slordig werk af. Mijn advies is om een andere loodgieter te zoeken. Lage voorrijkosten, maar hoge toeslagen, dus uiteindelijk toch duur uit.

google
Arnaud
10 september, 2017

Prima service. Afvoer in keuken was verstopt. Met Mma gebeld. Vooraf prijsopgave. Was er heel snel. Probleem snel verholpen. Afgesproken prijs betaald.

google
Michel vD
23 augustus, 2017

Ik raad iedereen aan om niet met dit bedrijf in zee te gaan. Een paar dagen geleden heb ik het bedrijf gebeld om een afspraak te maken. De meneer aan de andere kant van de lijn, bevestigde de afspraak nog met de woorden: de afspraak staat erin. Vandaag zou er een monteur langskomen tussen 13:00 en 17:00. Er is helemaal niemand langs geweest. Ik heb de hele dag zitten wachten. Om 17:05 het bedrijf gebeld en kreeg te horen dat hij vergeten was de afspraak erin te zetten! Bespaar jezelf de tijd, moeite en je geld en ga op zoek naar een ander bedrijf. Weinig professioneel dit !

google
Ingrid Faas
28 juli, 2017

Snel en vakkundig van onze verstopping in de keuken afgeholpen.

google
Dennis Wiertz
25 juli, 2017

Top service wij zijn erg tevreden

google
Bas Betten
26 juni, 2017

Mms loodgieter heeft mij fantastisch geholpen met de keuken afvoer verstopping Een echte vakman met een goedhart Duidelijke prijsopgave vooraf ( goedgeprijst uurloon en goedkoop voorrijkosten) Heeft elke machine in huis om de klus te klaren Geeft duidelijkheid van het probleem en om dit te voorkomen, alles opgelost Als de klus geklaard is geeft hij ook garantie op ze werk Ik raad deze loodgieter zeker aan Gr bas

google
M Hafzaf
25 juni, 2017

Super goed geholpen met een hardnekkige verstopping

wat een ongelofelijk kut bedrijf is dit. afgelopen donderdag gebeld voor een spoedreparatie,toegegeven hij was er best snel. vervolgens heeft deze persoon het lek profesorisch gedicht..dacht ik . maar het lekte nog steeds al dan niet veel meer. dus ik na het weekend weer gebeld om de klus af te komen maken en jawel meneer weigert gewoon te komen..en daar betaal je 300 euro voor. ik raad dit bedrijf dus ook bij niemand aan ....ga aub naar een ander en neem deze niet want je wordt vreselijk in de maling genomen.

google
Renjith J
22 mei, 2017
google
twan de wit
7 mei, 2017
google
Paul Huppertz
7 mei, 2017

Ik had een gat in een CV leiding geboord in de grond MMA loodgieters kon direct op zondag langskomen om het op te lossen. Dit is naar behoren gebeurt en vlot. Verder een vriendelijke kerel

google
Deh Haagh
6 mei, 2017

Quick, friendly, professional and cheap for someone who comes on weekends. Thx for the quick and speedy service

google
Denise Bartels
6 mei, 2017

Snelle service

google
Krista Magrijn
23 april, 2017

Super service op de zondag! Speciaal onderdelen wezen halen voor ons zodat we vandaag nog warm water hebben!

google
Mohamed Ani
21 april, 2017
google
Vindy vanSchijndel
19 april, 2017

Goed en vakkundig geholpen. Was een moeilijke klus, bij de volgende keer kom ik zeker weer hier terug.

google
Priscilla Neuteboom
19 april, 2017

Ons riool in de keuken zat verstopt. Snel op Google gezocht naar een bedrijf en kwam uit op loodgietersbedrijf mma. Ik gebeld en binnen een uur belde hij aan diezelfde dag. Goede uitleg van de kosten gehad en binnen een uur had hij het opgelost.

google
Josien van Doorn
12 april, 2017

De loodgieter kon snel komen die dag gelukkig. De reparatie is zeer goed gedaan. De loodgieter heeft alles netjes schoongemaakt. Ik ben hier blij mee. Ik raad deze loodgieter aan.

google
Tim de Vries
11 april, 2017

Snelle service en goede kwaliteit. Zelfde dag nog geholpen, ondanks de reistijd en afstand!

google
Benja Boers
10 april, 2017

Na een weekendje weg, deed de wc het niet. Paniek wat nu?? Gebeld met mma loodgieter en zouden meteen iemand sturen. Top!! Mijn man moest ook nog eens gaan werken en sprong snel onder de douche! Toch even proberen door te trekken, je weet nooit! Ja hoor bingo, wc spoelt weer door! Gelijk mma loodgieter gebeld om afspraak te cancellen. Geen probleem was dat! Kijk dat noem ik top service!! Mocht ik weer eens in nood zitten ( hopelijk niet natuurlijk), weet ik wie ik moet bellen!!

google
Jan-Willem Koppers
9 april, 2017

Fijne service mijn eigen installatie van mijn keukenkraan verliep alles behalve vlekkeloos, hulp ingeroepen van MMA, zeer vriendelijk behandeld en goed geholpen, een klein uur later reeds onderweg, super service!

google
Orce Dimitrovski
7 april, 2017

Alles netjes opgelost.

google
Daniel Mensch
28 maart, 2017

Hele snelle service, binnen half uurtje van lekkage af!

google
Guy Hornsby
27 maart, 2017

Great service and supplied the parts needed.

google
Cees Van MULLEM
24 maart, 2017

Zeer aangename, vakkundige vakmensen met , professioneel gereedschap .aanraader voor een ieder met .loodgieters problemen

google
CFM Sier
22 maart, 2017

Een volledig verstopte keukenafvoer (12 meter vanaf gootsteen) binnen 2 uurtjes na bellen opgelost. Supervakwerk, aanrader !!!

google
Max Sapthu
15 maart, 2017
google
Dineke Mulder
11 maart, 2017

Goede en snelle service, alles duidelijk toegelicht!

google
Mantik Mo
11 maart, 2017

Snel en professioneel geholpen!

google
Natasha G.
10 maart, 2017

Rachid en Hassan zijn snel en accuraat te werk gegaan. Vriendelijke heren, en geven een goede service!

google
Sonja Arensman
8 maart, 2017

Goede service en probleem snel opgelost

google
Jochem Oudejans
3 maart, 2017

Snelle aankomst monteur, plus goede service.

google
Stephan Pepping
2 maart, 2017
google
Family Rozenfeld
17 februari, 2017

Dank u voor professional en snel service.

google
Alain Lepretre
17 februari, 2017

'S morgens CV op storing, dus heel koud in huis. Na een belletje naar MMA en er zou dezelfde dag nog iemand komen. Handig want op vrijdag wil je niet koud het weekend in gaan... Binnen 1 uur stond er al een monteur voor mijn deur. Geduldig de ketel en situatie bekeken, samen met fabrikant (voor de zekerheid) het defect geidentificeerd aan de hand van de foutcodemeldingen, en vervolgens gelijk de te vevangen onderdelen opgehaald. Hij was binnen 30 min. weer retour en had de onderdleen er in no time in gemonteerd. Alles netjes achtergelaten en verder afgehandeld. Zeer correct gegaan, en we zijn uitermate tevreden. Volgende keer als een defect zeker weer MMA bellen

google
Phoebe de vaal
11 februari, 2017

Zeer tevreden over de service. Lastige maten van de leiding maar toch dicht gekregen. Top!

google
Eric van de Geijn
8 februari, 2017

Heel goede service

google
Lizzy Martin
3 februari, 2017

Een verstopte afvoer is nooit leuk maar als je binnen 'n uur twee keurige heren op bezoek krijgt die de boel weer vakkundig aan de praat krijgen, dan hou je er toch 'n goed gevoel aan over. Goede service dus.

google
Jorgen Welsink
3 februari, 2017

Supersnelle service, ik stond met natte voeten en binnen1,5 uur eea helemaal opgelost SUPER

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Altijd bereikbaar
24/7

Afvoer ontstoppen Leiden?

Vertrouwd met monteurs

in loondienst, geen zzp’ers!

Klanten geven ons een

9,4 gemiddeld bekijk reviews

Professionele apparatuur

Van camera inspectie tot vacuumzuigers

Een verstopping in de afvoer of het doucheputje? Een gootsteen verstopping? Het zijn allemaal veel voorkomende rioolproblemen en geeft aan dat u hoognodig uw afvoer moet ontstoppen. Dit gebeurt helaas in ieder huishouden. Onze ervaren loodgieters kunnen uw probleem direct verhelpen. Vakkundig, betaalbaar, zonder voorrijkosten en vaak binnen een uur. Dus zoekt u een betrouwbare partner voor afvoer ontstoppen Leiden?  Zoek niet verder, want wij helpen u graag voor afvoer ontstoppen Leiden.

Afvoer ontstoppen Leiden binnenshuis

Loopt het water in uw gootsteen of wc niet meer door, dan kunt u het op een aantal manieren zelf proberen op te lossen. Dit is wel af te raden omdat u bij een verstopping vaak meer schade kan oplopen door het gebruik van onjuist materiaal. Ook een rioolontstopping kan gevaarlijk en vies zijn. Bovendien weet u niet goed wat u doet. Wij hebben de juiste kennis en jarenlange kunde om dit wel snel en vakkundig te verhelpen. Uw probleem binnenshuis lossen we vaak binnen mum van tijd op. 

Afvoer ontstoppen Leiden buiten het huis

Wilt u uw afvoer ontstoppen Leiden buitenshuis? Dan is er vaak sprake van een rioolverstopping. Het is een verstopping die zo snel mogelijk verholpen moet worden. Een riool verstopping kan ook ontstaan door verzakkingen of trillingen van de grond. Dit is zeker als de woning oud is, als er werkzaamheden in de wijk zijn of als er zwaar verkeer door de straten rijdt. Door onze jarenlange ervaring weten wij snel het probleem te verhelpen. Vooraf informeren wij u over de kosten. Betrouwbaar en precies. 

Onze werkwijze voor verstopte riool Leiden

De riolen en afvoeren kunnen op twee verschillende manieren ontstopt worden, dit wordt gedaan door middel van een machinale rioolveer of een hogedrukspuit. Bij een machine rioolveer gaat er een ontstoppingsveer met langzaam draaiende bewegingen door de leiding. De ontstoppingsveer maakt dan de verstopping stuk en zorgt ervoor dat zowel de ontstopping als de leidingen worden gereinigd. Met een rioolveer van de bouwmarkt is dit niet mogelijk, maar met die van ons wel. Deze is namelijk telkens te verlengen met een extra stuk zodat iedere verstopping verholpen kan worden.

Afvoer ontstoppen Leiden? Onze garantie 

Op alle opdrachten die wij persoonlijk hebben uitgevoerd geven wij maar lliefst 3 maanden garantie. Deze garantie is geldig op al het werk wat wij hebben gedaan om uw verstopping te verhelpen. Wanneer er binnen deze 3 maanden opnieuw een verstopping ontstaat aan hetzelfde rioolkanaal komen we dit gratis verhelpen. Dat is onze service en uw garantie. Omdat we geloven in onze expertise en onze jarenlange deskundigheid. Zo hebben wij al meer dan 1000 adressen in de regio Leiden mogen helpen met hun verstopping. 

Spoedservice bij uw afvoer ontstoppen Leiden

Verstoppingen zijn nooit fijn. Daarom staan we dag en nacht, 24 uur per dag, 7 dagen in de week én zelfs op feestdagen klaar om u van uw verstopping af te helpen. Wanneer de nood hoog is, komen wij u direct helpen. Als loodgieters zitten wij al ruim 20 jaar in het vak en hebben door onze jarenlange ervaring alle problemen vaak meerdere keren gezien. Zo weten we met onze vakkundigheid en professionaliteit precies hoe die het beste zijn op te lossen. De meeste verstoppingen of problemen lossen wij binnen een halfuur op. Onze klanten kunnen 24/7 op ons rekenen.

Waarom afvoer ontstoppen Leiden door ons?

  • Klanten beoordelen ons met een 9.2
  • Ruim 20 jaar ervaring in het vak
  • Garantie op het geleverde werk
  • 24/7 bereikbaar en beschikbaar
  • Scherpe tarieven
  • GEEN voorrijkosten
  • Professionele apparatuur
  • Tot ruim 6300 liter per minuut (weg) pompen
  • VCA gecertificeerd

Professionele ontstoppingsdienst Leiden

Vele particuliere mensen en bedrijven uit Leiden en omgeving kozen eerder voor een ervaren loodgieter voor hun afvoer ontstoppen Leiden. En waarom ook niet? omdat we zelf in Leiden gevestigd zijn, zijn we altijd snel ter plekke en dichtbij. In deze regio zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar voor al uw verstoppingen en rioolproblemen. Vaak hebben we rioolverstoppingen binnen een uur opgelost. Vakkundig en professioneel dankzij de jarenlange ervaring en expertise van onze VCA gecertificeerde loodgieters. 

 

Preventie bij afvoer ontstoppen Leiden
Een verstopt riool is niet fijn en kan voor veel overlast zorgen. Door preventief een loodgieter of ontstoppingsdienst naar uw afvoeren te laten kijken, kan een hoop hoofdpijn voorkomen worden. Gemiddeld krijgt elk Nederlands huishouden eens in de 8 jaar te maken met verstoppingen van het riool en/of van de afvoerkanalen. Als ervaren loodgieter hebben we de afgelopen 20 jaar al het een en ander gezien. Daarom durven we ook met 90% zekerheid te zeggen dat we binnen 30 minuten uw riool verstopping kunnen verhelpen.

Oorzaak bij afvoer ontstoppen Leiden

Een verstopping kent vele verschillende oorzaken. De ene keer ligt dit erg voor de hand, de andere keer is het een echt zoek- en speurwerk. In de meeste gevallen ligt het probleem bij het doorspoelen van vaste objecten. Denk hierbij aan babydoekjes, maandverband, teveel toiletpapier, haar, plastic, vetten en ga zo maar door. Door deze objecten komt uw afvoer al snel vol te zitten met troep en loopt deze niet meer goed door. Ons advies is daarom ook om geen vaste objecten in uw afvoer te stoppen.

Uw afvoer ontstoppen Leiden? Kosten

De kosten voor uw afvoer ontstoppen Leiden kunnen erg uiteenlopen wanneer de oorzaak onbekend en moeilijk op te lossen is. Met onze kennis en kunde doen wij onze uiterste best voor u en helpen wij u snel van uw probleem af. Hiervoor hanteren wij een vaste prijs van €87,50, inclusief 30 minuten arbeid. Indien wij extra of meer werkzaamheden verwachten, zullen wij dit vooraf netjes met u bespreken zodat u weet waar u aan toe bent. Voorrijkosten doen wij niet aan. Wij helpen u graag eerlijk en snel van afvoer ontstoppen Leiden. 

 

VCA logo

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Wat zit er in onze bus?

Ingericht met hoge druk spuitmachine

Camera inspectie

Voor stankdetectie maken we gebruik van rookmachine

Riool-vacuumzuiger > uw riool helemaal leeg!

Altijd een monteur in de buurt

Hoe gaan wij te werk?

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

2

U maakt een afspraak met De monteur

De monteur komt bij u langs, maakt een vrijblijvende prijsopgave.

3

Akkoord?

Dan kunnen we direct aan de slag met onze vakmannen!

4.4
Gebaseerd op 156 Reviews
Angela Arts
9 mei, 2022

Weekend toilet verstopt. Vandaag keurig geholpen door Rashid en Herman. Eindelijk het probleem opgelost. Dankjewel.

Wilco Hu
26 maart, 2022

Zaterdagochtend gebeld, en tegen de middag al aanwezig. Probleemafvoer snel gevonden en opgelost.

Lambertine de Vries
16 februari, 2022

Ik had een verstopping bij de gootsteen. Jos belde me netjes een kwartier van te voren zodat ik op tijd thuis was. Goede service, en goed advies! Alles weer netjes achter gelaten. Heel blij mee. Lambertine Groningen.

Jan Krom
14 juli, 2021

Probleem opgelost en voorzien van goed advies.

Jens Simonsen
23 juli, 2020

They came fast and solved my clogged drain. Price was good and exactly as agreed on over the phone. Will defiantly use them again.

Michiel Wijn
11 juli, 2020

Verstopping snel verholpen!

Daarom kiest u voor ons

Betrouwbaar en Snel aanwezig

We zijn gemiddeld binnen 60 minuten ter plekke in Amstelveen

Altijd bereikbaar Dag en nacht

De monteur komt bij u langs, maakt een vrijblijvende prijsopgave.

Experts met 20 Jaar evaring

De monteur komt bij u langs, maakt een vrijblijvende prijsopgave.

Veelgstelde vragen over
Afvoer ontstoppen Leiden?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.

Wij werken met vaste prijzen voor arbeid en materiaal. En niet zoals fraudeurs die op tv zijn geweest met hoge meterprijzen!

Rioolonstopper nodig?

4.4
156 Reviews
google
Angela Arts
9 mei, 2022

Weekend toilet verstopt. Vandaag keurig geholpen door Rashid en Herman. Eindelijk het probleem opgelost. Dankjewel.

google
Wilco Hu
26 maart, 2022

Zaterdagochtend gebeld, en tegen de middag al aanwezig. Probleemafvoer snel gevonden en opgelost.

google
Lambertine de Vries
16 februari, 2022

Ik had een verstopping bij de gootsteen. Jos belde me netjes een kwartier van te voren zodat ik op tijd thuis was. Goede service, en goed advies! Alles weer netjes achter gelaten. Heel blij mee. Lambertine Groningen.

google
Sybrich Kampen
25 januari, 2022
google
Jan Krom
14 juli, 2021

Probleem opgelost en voorzien van goed advies.

google
lilian tilmans
2 november, 2020
google
Jasper Haverkort
13 oktober, 2020
google
Jens Simonsen
23 juli, 2020

They came fast and solved my clogged drain. Price was good and exactly as agreed on over the phone. Will defiantly use them again.

google
Michiel Wijn
11 juli, 2020

Verstopping snel verholpen!

Altijd fantastisch werk. 100% aanbevolen

google
Marjan de Goede
7 juli, 2020

Prima geholpen door MMA Ontstoppingsbedrijf, vriendelijk te woord gestaan, goede uitleg gegeven en het euvel opgelost. Een hardnekkige verstopping is voor 8 jaar verholpen. ??

Hele snelle en goede service. Aanrader.

google
Roos
22 juni, 2020

Binnen een half uur op locatie. Probleem verholpen en vriendelijke service!

google
Eveline Houmes
17 juni, 2020

Sinds gisteravond liep de toilet niet goed door. Vandaag gebeld en binnen een half uur stonden jullie al voor onze deur om te helpen. Super fijn dat dit zo snel was en dat het probleem verholpen is!

google
Thom Jacobsen
16 juni, 2020

Top service en snel ook!

google
Niel Smith
16 juni, 2020

Kwam snel langs en wist een ingewikkelde verstopping vakkundig op te lossen.

google
Esmee Lechner
15 juni, 2020

Snel en vakkundig onze verstopping opgelost. Goede prijs en vriendelijke service, probleem was binnen een half uur opgelost. Bedankt!

google
Johan Dudink
14 juni, 2020

Super loodgieter, reageert snel. Prima prijs. Zeker aan te beleven en betrouwbaar!

google
Lukas van Schaik
8 juni, 2020

Super snel en nettjes voor een nette prijs

Supergoede en snelle service! Vriendelijke en professionele mannen! Echte aanrader :)

google
Leon Noordanus
8 juni, 2020
google
Daisy Reijm
8 juni, 2020

De mannen weten waar ze over praten geven goed advies. En nemen je zorgen weg. Eventuele opties doorgenomen en goede kwaliteit service en werkzaamheden.

google
Bart Vemer
5 juni, 2020
google
Adriaan Siliakus
5 juni, 2020

Snelle en vakkundige service!

google
vidit jaiswal
12 mei, 2020

Dont use them. They would increase your problem.

google
Stephanie Daal
26 maart, 2020

Rachid heeft ons erg snel en goed geholpen,ik ben erg blij met het resultaat en raad dit bedrijf dan ook aan als u verstoppingen heeft.

google
De Heer BV
16 maart, 2020

Super goede service en goede prijs voor het werk!

google
Christa Munter
12 maart, 2020
google
Arjan Sollewijn Gelpke
19 februari, 2020

Professionele en snelle service. En dat voor een hele schappelijke prijs. Kan MMA van harte aanbevelen.

google
Miriam Veenstra
19 februari, 2020

Snel geholpen, verstopping verholpen. Goede service! Erg tevreden!

google
David Halverstad
17 februari, 2020

Ik werd snel en vriendelijk geholpen. Ondanks drukte werd er goed werk geleverd. Problemen waren opgelost binnen 2 uur.

google
Roger van Kesteren
15 februari, 2020

Afvoer keuken verstopt, opgelost echter na drie dagen opnieuw problemen, op zaterdag onder garantie opgelost. Prima informatie over de mogelijkheden bij nieuwe problemen, we hopen dat dat niet nodig is. Prima bedrijf dat snel reageert, ook als het op garantie gedaan moet worden.

google
Felicia de Jong
11 februari, 2020

Verstopping in het hele huis ontdekt vanochtend, gelijk gebeld en binnen een paar uur was hij er al. Verstopping bleek op het gemeente deel te liggen. Hij heeft dit super fijn opgepakt en op koste van de gemeente dit gelijk verholpen. Tevens laten zien hoe wij dit de volgende keer zelf kunnen controleren, zodat we weten waar de verstopping zit. Heel fijn! Zelf daarna er voor gekozen nog een camera inspectie te laten doen om er zeker van te zijn dat alles verder goed. Blij dat wij weer gewoon kunnen douchen vanavond! Super tevreden en wij bellen zeker weer als het ooit weer nodig blijkt!

google
Sandra T
6 februari, 2020

Betrof verstopping gootsteen/vaatwasser. Ik belde MMA maar de telefoon werd tot twee maal toe niet beantwoord. Dat vind ik voor verbetering vatbaar . Er werd wel terug gebeld. De afspraak voor de volgende dag bleek niet haalbaar vanwege een klus op een ander adres die uitliep.Maar daar heb ik begrip voor. Vandaag naar tevredenheid verholpen. Vriendelijk en alles werd goed uitgelegd. Klein nadeel was dat er extra kosten bijkwamen omdat er een camera geplaatst moest worden om te controleren of ontstopping succesvol was. Maar voordeel daarvan is dat er garantie op het werk zit. Kortom, best tevreden!

google
Mostafa Zbat
5 februari, 2020

Hij was binnen 30 min aanwezig en kon mij gelijk helpen met mijn verstopte wc hij was binnen 5 klaar en rekende 87,50 af incl.voorrijden en geen spoed kosten ik ben er blij meer ?

google
Bulus Kursunlu
5 februari, 2020

Rachid Ghazil een fijne mens in omgang. Het is een ideaal bedrijf voor al je opstoppingen. Zeer snelle service! Kortom je bent snel van je verstopping af. De prijs kwaliteit verhouding is goed. Ik heb €87,50 betaald voor een halfuur incl. voorrij kosten. Hij heeft een gave riool machine en een camera met zender. Hij grijpt nooit mis. Binnen de half uur heeft hij mij verholpen van mijn verstopping. Al met al blij met zijn service!

google
Daisy Beusekom
15 januari, 2020

Top bedrijf goede service iedereen aan te raden!!!

google
Bram Bastiaans
28 oktober, 2019

Waardeloze ervaring. Is geen echt bedrijf. Organisator schakelt zzp-ers in voor de klus. Niet te vertrouwen, eigenaar Rhachid Ghazil heeft eigen bedrijf 5 sterren gegeven! Komt er een 'loodgieter’ bij je thuis vanwege lekkage, zegt hij dat hij geen materialen bij zich heeft. "Repareert" uiteindelijk de lekkage zodanig dat er een echte loodgieter nodig is om het probleem te verhelpen. En dit voor belachelijk hoge prijzen. Als je vervolgens verhaal wilt halen bij de heer Ghazil, dan is hij niet te beroerd om je te bedreigen!

google
Stephan Topelen
9 juli, 2019

Paniekje in de keuken. Binnen 20 minuten aanwezig en binnen het uur verholpen met professionele apparatuur, heldere uitleg over werkwijze en kosten. Super opgelost. Aanrader!!

google
Johan Schilder
15 maart, 2019

Zondagochtend met een keuken vol water. De afvoer verstopt dus direct gebeld naar deze loodgieter in Hoofddorp. Al snel de verstopping opgelost, zodat een deel van de keuken weer kon worden gebruikt. En daarna ook de afvoer gemaakt zodat we probleemloos verder konden. Deze man is professioneel, gaat een uitdaging niet uit de weg en laat je niet met de problemen zitten. De kosten (moet je voorstellen op een zondag) werden op basis van het reguliere tarief berekend. Mocht ik ooit weer een grote en wat mooiere klus hebben, dan weet ik je te vinden. Nogmaals bedankt!

google
Natasja Wijnrox
6 februari, 2019

Open over de kosten, snelle service (8 uur gebeld, half 11 geholpen), beleefd. Volgende keer bel ik ze weer maar hoop dat dat niet snel nodig zal zijn!

google
Loes van der Klaauw
3 februari, 2019

MMA kwam snel en heeft de ontstopping opgelost. Prima!

google
Anthony Paardekooper
29 januari, 2019

Super service en super snel!!! Heel blij!!!

google
C. Pellikaan
13 januari, 2019

Top! Goed opgelost!

google
Danish Sury
12 januari, 2019

Professional and price was as displayed on the website. A+ rating

google
SD S
11 december, 2018

Good service with guarantee. Always responsive and respectful. I can only recommend.

google
patricia eikeboom
4 december, 2018

Maandag avond plotseling een verstopping in de badkamer. Het bad kan niet leeg lopen, water komt via een putje die midden in de badkamer zit, er weer uit. Het was een beetje paniek. Ik ken mma maar ik wist niet dat ze 24 uur per dag beschikbaar zijn. Ik heb rond 19 u gebeld en binnen 2 uur ben ik geholpen. Het ging prima.

google
Anoniem Anoniem
29 november, 2018

Ik zou iedereen absoluut willen afraden om dit bedrijf in te schakelen. Een aantal weken geleden heb ik contact opgenomen met dit bedrijf om een verstopping in de riolering te verhelpen. Tijdens de klus werd alle informatie over het probleem met veel gevoel voor drama gepresenteerd. Na een aantal uren werk kreeg ik een niet-gespecificeerde rekening van ongeveer 400 euro die ik direct moest betalen. Minder dan een maand later keerde de verstopping terug. Dit keer heb ik de tijd genomen om een bedrijf te kiezen met een goede reputatie. Wat bleek: De riolering was onder de woning door deze heren niet afgesloten, waardoor een deel van de rotzooi de kruipruimte in is gestroomd. Bovendien bleek dat er meerdere soorten ‘brokstukken’ los in de riolering lagen. MMA vond het blijkbaar niet de moeite deze te verwijderen (+/- een halve meter per stuk), wellicht omdat dit vereiste dat ze de kruipruimte in zouden moeten, wat de verstopping veroorzaakte. Oftewel: Er is 400 euro in rekening gebracht, zonder het probleem echt te verhelpen (en zelfs te verergeren, gezien de lekkage in de kruipruimte). Inmiddels heb ik meerdere bedrijven gesproken: MMA schijnt hier bekend om te staan. De betere loodgietersbedrijven worden met enige regelmaat gebeld om het slechte werk dat MMA heeft geleverd te repareren. Uiteindelijk ben je dus stukken duurder uit. Ik hoop dat anderen baat hebben bij deze review en niet dezelfde fout maken.

google
Viviane Arakaki
28 november, 2018

The plumber is very friendly and when I needed the guarantee after 2 months they helped me without a cost.

google
Alfred Horstman
28 november, 2018

Perfect snel opgelost.

google
Tikky Koot
28 november, 2018

Hij heeft het probleem snel gevonden en opgelost

google
Pavel Perestoronin
18 juni, 2018

Not a real 24/7 service.

google
Hilly Er
12 april, 2018

Verstopping in de keuken. Ze waren in het begin snel en duidelijk en vriendelijk. maar om goed bij de verstopping te komen moesten ze een gat boren in een van de leidingen en omdat ze hier niet het juiste gereedschap voor hadden, zouden ze nog terug komen. Heel lang gewacht, uiteindelijk zelf maar gaan bellen want het begon te stinken. Hij zou terugbellen om afspraak te maken. Niets meer gehoord dus ik weer gebeld. Hij begon gelijk over kosten en dat het wel geld zou kosten. Ik had hem al bijna 400 euro betaald, boort een gat en komt nooit meer terug. En voor dat gat die hij niet meer kon dichten moest ik nog meer geld betalen. Meneer kon wel snel een bedrag uitrekenen op een calculator (was duidelijk hoorbaar!) maar afspraak maken kon niet want hij was aan het rijden??!! Hij zou terugbellen voor de zoveelste keer en tot op heden nog steeds geen belletje! Heeeel slecht! Maak je klus gewoon af dan was het opgelost. Nu ligt er een plas water in mijn kruipruimte en stinkt het in huis. Jullie worden bedankt oplichters!!!

Na een eerste ontstoppingspoging, bleek het euvel niet verholpen na verloop van enkele weken. Slechts een klein telefoontje en een collega van MMA kwam onverwijld langs en heeft, ondanks dat het een moeilijk ontstoppingsprobleem betrof, met inzet en grote vriendelijkheid het probleem weten op telossen. Ook nadien even schoon maken en zelfs de vloeren dweilen waren deel van de uitstekende service. Daarom een aanrader voor een ieder met (moeilijke) verstoppingen!

google
Marco Albestini
28 maart, 2018

Oplichters 1ste klas met woeker prijzen absoluut niet via deze bedrijf je ontstopping regelen.

google
Annika Gorter
16 maart, 2018
google
Marcel van Trier
13 februari, 2018

Zeer snelle service. Binnen een half uur aan huis. Direct gefixt. Aanrader!

google
Just Abdes
12 februari, 2018

Goed, snel en betrouwbaar! Zaterdag gebeld en binnen 2 uurtjes stonden 2 vaklieden voor de deur. Vriendelijk en vakkundig een zware verstopping verholpen wat 25 meter buiten mijn woning plaatsvond. MMA adviseerde om de gemeentelijke calamiteitendienst erbij te betrekken om zo de schuldvraag vast te stellen. Wat prijs betreft is MMA scherp en duidelijk... kortom een top bedrijf!

google
rik rik
22 november, 2017

Zijn onbetrouwbaar en leveren slordig werk af. Mijn advies is om een andere loodgieter te zoeken. Lage voorrijkosten, maar hoge toeslagen, dus uiteindelijk toch duur uit.

google
Arnaud
10 september, 2017

Prima service. Afvoer in keuken was verstopt. Met Mma gebeld. Vooraf prijsopgave. Was er heel snel. Probleem snel verholpen. Afgesproken prijs betaald.

google
Michel vD
23 augustus, 2017

Ik raad iedereen aan om niet met dit bedrijf in zee te gaan. Een paar dagen geleden heb ik het bedrijf gebeld om een afspraak te maken. De meneer aan de andere kant van de lijn, bevestigde de afspraak nog met de woorden: de afspraak staat erin. Vandaag zou er een monteur langskomen tussen 13:00 en 17:00. Er is helemaal niemand langs geweest. Ik heb de hele dag zitten wachten. Om 17:05 het bedrijf gebeld en kreeg te horen dat hij vergeten was de afspraak erin te zetten! Bespaar jezelf de tijd, moeite en je geld en ga op zoek naar een ander bedrijf. Weinig professioneel dit !

google
Ingrid Faas
28 juli, 2017

Snel en vakkundig van onze verstopping in de keuken afgeholpen.

google
Dennis Wiertz
25 juli, 2017

Top service wij zijn erg tevreden

google
Bas Betten
26 juni, 2017

Mms loodgieter heeft mij fantastisch geholpen met de keuken afvoer verstopping Een echte vakman met een goedhart Duidelijke prijsopgave vooraf ( goedgeprijst uurloon en goedkoop voorrijkosten) Heeft elke machine in huis om de klus te klaren Geeft duidelijkheid van het probleem en om dit te voorkomen, alles opgelost Als de klus geklaard is geeft hij ook garantie op ze werk Ik raad deze loodgieter zeker aan Gr bas

google
M Hafzaf
25 juni, 2017

Super goed geholpen met een hardnekkige verstopping

wat een ongelofelijk kut bedrijf is dit. afgelopen donderdag gebeld voor een spoedreparatie,toegegeven hij was er best snel. vervolgens heeft deze persoon het lek profesorisch gedicht..dacht ik . maar het lekte nog steeds al dan niet veel meer. dus ik na het weekend weer gebeld om de klus af te komen maken en jawel meneer weigert gewoon te komen..en daar betaal je 300 euro voor. ik raad dit bedrijf dus ook bij niemand aan ....ga aub naar een ander en neem deze niet want je wordt vreselijk in de maling genomen.

google
Renjith J
22 mei, 2017
google
twan de wit
7 mei, 2017
google
Paul Huppertz
7 mei, 2017

Ik had een gat in een CV leiding geboord in de grond MMA loodgieters kon direct op zondag langskomen om het op te lossen. Dit is naar behoren gebeurt en vlot. Verder een vriendelijke kerel

google
Deh Haagh
6 mei, 2017

Quick, friendly, professional and cheap for someone who comes on weekends. Thx for the quick and speedy service

google
Denise Bartels
6 mei, 2017

Snelle service

google
Krista Magrijn
23 april, 2017

Super service op de zondag! Speciaal onderdelen wezen halen voor ons zodat we vandaag nog warm water hebben!

google
Mohamed Ani
21 april, 2017
google
Vindy vanSchijndel
19 april, 2017

Goed en vakkundig geholpen. Was een moeilijke klus, bij de volgende keer kom ik zeker weer hier terug.

google
Priscilla Neuteboom
19 april, 2017

Ons riool in de keuken zat verstopt. Snel op Google gezocht naar een bedrijf en kwam uit op loodgietersbedrijf mma. Ik gebeld en binnen een uur belde hij aan diezelfde dag. Goede uitleg van de kosten gehad en binnen een uur had hij het opgelost.

google
Josien van Doorn
12 april, 2017

De loodgieter kon snel komen die dag gelukkig. De reparatie is zeer goed gedaan. De loodgieter heeft alles netjes schoongemaakt. Ik ben hier blij mee. Ik raad deze loodgieter aan.

google
Tim de Vries
11 april, 2017

Snelle service en goede kwaliteit. Zelfde dag nog geholpen, ondanks de reistijd en afstand!

google
Benja Boers
10 april, 2017

Na een weekendje weg, deed de wc het niet. Paniek wat nu?? Gebeld met mma loodgieter en zouden meteen iemand sturen. Top!! Mijn man moest ook nog eens gaan werken en sprong snel onder de douche! Toch even proberen door te trekken, je weet nooit! Ja hoor bingo, wc spoelt weer door! Gelijk mma loodgieter gebeld om afspraak te cancellen. Geen probleem was dat! Kijk dat noem ik top service!! Mocht ik weer eens in nood zitten ( hopelijk niet natuurlijk), weet ik wie ik moet bellen!!

google
Jan-Willem Koppers
9 april, 2017

Fijne service mijn eigen installatie van mijn keukenkraan verliep alles behalve vlekkeloos, hulp ingeroepen van MMA, zeer vriendelijk behandeld en goed geholpen, een klein uur later reeds onderweg, super service!

google
Orce Dimitrovski
7 april, 2017

Alles netjes opgelost.

google
Daniel Mensch
28 maart, 2017

Hele snelle service, binnen half uurtje van lekkage af!

google
Guy Hornsby
27 maart, 2017

Great service and supplied the parts needed.

google
Cees Van MULLEM
24 maart, 2017

Zeer aangename, vakkundige vakmensen met , professioneel gereedschap .aanraader voor een ieder met .loodgieters problemen

google
CFM Sier
22 maart, 2017

Een volledig verstopte keukenafvoer (12 meter vanaf gootsteen) binnen 2 uurtjes na bellen opgelost. Supervakwerk, aanrader !!!

google
Max Sapthu
15 maart, 2017
google
Dineke Mulder
11 maart, 2017

Goede en snelle service, alles duidelijk toegelicht!

google
Mantik Mo
11 maart, 2017

Snel en professioneel geholpen!

google
Natasha G.
10 maart, 2017

Rachid en Hassan zijn snel en accuraat te werk gegaan. Vriendelijke heren, en geven een goede service!

google
Sonja Arensman
8 maart, 2017

Goede service en probleem snel opgelost

google
Jochem Oudejans
3 maart, 2017

Snelle aankomst monteur, plus goede service.

google
Stephan Pepping
2 maart, 2017
google
Family Rozenfeld
17 februari, 2017

Dank u voor professional en snel service.

google
Alain Lepretre
17 februari, 2017

'S morgens CV op storing, dus heel koud in huis. Na een belletje naar MMA en er zou dezelfde dag nog iemand komen. Handig want op vrijdag wil je niet koud het weekend in gaan... Binnen 1 uur stond er al een monteur voor mijn deur. Geduldig de ketel en situatie bekeken, samen met fabrikant (voor de zekerheid) het defect geidentificeerd aan de hand van de foutcodemeldingen, en vervolgens gelijk de te vevangen onderdelen opgehaald. Hij was binnen 30 min. weer retour en had de onderdleen er in no time in gemonteerd. Alles netjes achtergelaten en verder afgehandeld. Zeer correct gegaan, en we zijn uitermate tevreden. Volgende keer als een defect zeker weer MMA bellen

google
Phoebe de vaal
11 februari, 2017

Zeer tevreden over de service. Lastige maten van de leiding maar toch dicht gekregen. Top!

google
Eric van de Geijn
8 februari, 2017

Heel goede service

google
Lizzy Martin
3 februari, 2017

Een verstopte afvoer is nooit leuk maar als je binnen 'n uur twee keurige heren op bezoek krijgt die de boel weer vakkundig aan de praat krijgen, dan hou je er toch 'n goed gevoel aan over. Goede service dus.

google
Jorgen Welsink
3 februari, 2017

Supersnelle service, ik stond met natte voeten en binnen1,5 uur eea helemaal opgelost SUPER

24/7 Bereikbaar

Heeft u last van een verstopte wc, verstopt riool of juist een afvoer of gootsteen die verstopt is? Wij zijn snel ter plaatse om uw verstopping te verhelpen.